Brugliggers Knooppunt Joure geplaatst

In opdracht van de Bestuurlijke Alliantie A6/A7 Knooppunt Joure werkt Gebr. van der Lee als hoofd-aannemer aan een nieuw en veilig knooppunt. Er worden tunnels en fly-overs gebouwd. Een buitengewoon indrukwekkend werk.

Onlangs werden de laatste liggers van de fly-overs bij de A6 geplaatst, dit onder grote publieke belangstelling waarvoor we een uitkijkpunt hadden gecreëerd en een tribune hadden geplaatst. Gedurende een aaneengesloten periode van negen avonden en nachten waren er dagelijks gemiddeld twee- tot driehonderd bezoekers die onder het genot van een klein ontbijt het indrukwekkende schouwspel op veilige afstand konden volgen. In totaal zijn er tien velden met elk acht liggers gelegd ten behoeve van twee fly-overs. De zwaarste ligger woog 136 ton en was 50 meter lang. Lees meer over knooppunt Joure op onze projectpagina.

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3

Het Leesmagazine direct in uw inbox ontvangen? 

Het Leesmagazine is een kwartaaluitgave en geeft achtergrondinformatie bij de verschillende projecten in uitvoering. Vul hiernaast uw gegevens in en abonneer direct.

Vul uw naam in
Vul uw emailadres in